fredag 30 april 2010

Tidsresenärens hustru

Igår fick jag då äntligen se "Tidsresenärens hustru". Har velat se den länge, eftersom det är en av de bästa böckerna jag läst, så jag var naturligtvis nyfiken på filmen. Men ibland tar saker tid liksom, att se den på bio blev inte av för ingen ville följa med, sen hyrde jag den i lördags, fortfarande ingen som ville se och tv:n var ständigt upptagen. Men så igår blev det av. Och jag gillade den. Och till och med maken gjorde det! Den var riktigt fin.

torsdag 29 april 2010

Humanity for all

Förra veckan köpte dottern och jag ett var sitt Humanity-armband, hennes svart och mitt magenta. Det är SÅ fint! Jag gillar snygga prylar som säljs till förmån för "a good cause". Me like!

tisdag 27 april 2010

Köksinspiration

Jag har en mapp med inspirationsbilder på min dator. Där tittar jag ibland in för lite drömmerier. Det här köket är helt perfekt - ett riktigt drömkök. Jag vill flytta in direkt!

söndag 25 april 2010

Nytt inköp

Efter en intensiv dag på stan igår, då jag bland annat kände och klämde på O.M. klänningen i förra inlägget, så kom jag hem med denna istället från Hunkydory. Klänningen var inte alls fin i verkligheten så den fick hänga kvar i affären. Nu ska jag ta och rensa här hemma lite, fast hellre skulle jag gå ut i det fina vädret. Kanske senare??


fredag 23 april 2010

Vårdrömmerier

Om nu våren skulle bestämma sig för att komma till Stockholm (idag har vi iallafall sol, så man ska väl inte klaga) skulle jag vilja gå omkring i denna fina sidenklänning från Odd Molly. Jag bara älskar kläder i siden, de ger en alldeles speciell känsla.


onsdag 21 april 2010

O.M.G...

...det SNÖAR ute. IGEN. När kommer den där våren??? I påskas var vi i Grekland och där stod syrenerna i full blom - och här - nada! Back to winter. Usch och fy. Lite uppmuntring krävs...vilket leder mig till Tine K. Jag klickade hem tre fina "Facet" ljuskoppar/lyktor häromdagen. De är på väg hem till mig i detta nu.

(bilderna är lånade från Tine K.)

tisdag 20 april 2010

Ny väska

Efter mycket funderande och lite sparande har Antony från Mulberry fått flytta hem till mig. Jag tror att den kommer att bli min nya favorit.

söndag 18 april 2010

Nya blommor

Igår var jag på Hötorget och handlade en massa blommor, bland annat ranunklar. De är så vackra och igår - billiga. Även en hel del tulpaner fick följa med hem. Nu är det så här fint i ett av mina fönster.

(Brickan är inköpt i Marrakech, de små vaserna/ljusstakarna i fattigmanssilver är Traderafynd och den kinesiska vasen är egentligen en urna med lock, inköpt på loppis.)

fredag 16 april 2010

Marimekkoskålar

Såg en annons i en lokaltidning att AGE (kontorsvaruhuset) har specialpris på Marimekko/Iittalaskålar. 179 kronor styck om man visar upp annonsen. Funderar på att gå förbi efter jobbet och inhandla en eller två (det är ju ungefär halva priset, ett riktigt fynd med andra ord).


torsdag 15 april 2010

Nu är jag tillbaka!

Ja, jag kunde inte hålla mig härifrån, jag gillar ju att skriva och det här är ju ett bra ställe att göra det på så....here goes nothing!

Jag har gått och funderat på de här Gerberaformarna ett bra tag nu för jag har tyckt att de är så fina. Idag slog jag till på en och har klickat hem en i färgen betong. Bör vara hemma hos mig nästa vecka. Jippee!!! Har även klickat hem något annat fint, men det visar jag längre fram.

(bilden är från www.gerbera.cc)